Home » Blog » 4 scenario’s voor een veilige migratie naar de cloud

Veel organisaties nemen afscheid van hun on-premise datacenter

De cloud lijkt het toverwoord voor een flexibelere bedrijfsvoering en hogere rendementen. Daarom migreren steeds meer organisaties naar de cloud. Zij vinden dat dit hét moment is om, in sommige gevallen geleidelijk, afscheid te nemen van hun eigen on-premise datacenter.


Betalen naar gebruik op abonnementsbasis

Dat doen organisaties vanwege de voordelen die cloud computing biedt. In de klassieke benadering kocht u het nieuwste, grootste en snelste wat er op dat moment in de markt te krijgen was om die ene piek op te vangen voor uw on-premise datacenter. Dat hoeft niet meer omdat u in de cloud betaalt naar gebruik. Bezit en beheer is iets uit het verleden omdat de hardware, de infrastructuur en de software als abonnement worden afgenomen.

Direct vs. geleidelijk over naar de cloud

Wilt u ook (een deel van uw) diensten migreren naar de cloud? Dan is de volgende vraag vaak: wat is de volgende stap? Niet elke organisatie is hetzelfde. Daarom beschrijven wij de overstap naar de cloud aan de hand van vier scenario's. Deze volledig uitgewerkte scenario's, met verduidelijkend beeldmateriaal, vindt u in onderstaande whitepaper.

Lees ook » Whitepaper: 4 scenario’s voor een veilige migratie naar de cloud 

Download e-book