Home » Blog » Belangrijke veiligheidsmededeling!

Terugroepactie HP

HP heeft vandaag een wereldwijd vrijwillig veiligheidsprogramma voor terugroeping en vervanging aangekondigd. Het gaat om notebook-batterijen welke tussen december 2015 en december 2017 verkocht zijn! Deze batterij is ook verkocht als accessoire of geleverd als vervanging via HP of een erkende HP-dienstverlener. Doordat deze batterijen oververhit kunnen raken bestaat de kans op brandgevaar. Daarom is het erg belangrijk om de batterij welke u gebruikt te controleren!

Het gaat om bijgaande notebooks en mobiele werkstations!

De terugroepactie gaat om batterijen die gebruikt worden voor onderstaande producten:

Staat uw apparaat in deze tabel? Laat dan het HP Battery Program Validation Utility controleren of uw batterij daadwerkelijk gevaarlijk kan zijn.

En nu?

De batterijen zijn veelal ingebouwd in het systeem, waardoor het niet mogelijk is om deze zelf te vervangen. HP biedt een kosteloze vervanging door een technicus.
Om uw notebook of werkstation tot die tijd te kunnen gebruiken biedt HP een BIOS-update. Met deze update plaatst u de batterij in de ‘Batterijveiligheidsmodus’. Hierdoor kan de notebook of het werkstation veilig, zonder batterij, worden gebruikt door deze aan een HP-voedingsadapter aan te sluiten.

Wij helpen u graag!

Mocht u inderdaad een batterij hebben die vervangen moet worden? Neem dan vooral contact op met ons customer care team via 033 799 9 802!

Download e-book

Gerelateerde posts

In januari 2018 heeft HP gevraagd om naar de batterijen te kijken van...

Niels Dusault
21-1-19 15:17

Gisteravond zijn wij, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Hewlett...

Niels Dusault
17-1-18 15:00

Kosten reduceren met Software Asset Management Heeft u er al eens aan...

Luuk van den Ende
24-6-16 13:28