Home » Blog » ‘Chagrijnige mensen zul je hier niet snel tegenkomen’

Jilles van den Bosch, chief operations officer bij 2source4, vertelt in deze blog over zijn werk bij 2source4. Waarom heeft hij voor 2source4 gekozen, wat is zijn rol en waar ziet hij zichzelf over tien jaar?

Klanten enthousiasmeren

Als chief operations officer ben ik verantwoordelijk voor de technische operatie. Ik begeleid de engineers in hun dagelijkse werk. Daarnaast ga ik vaak met mannen als Luuk, Paul en Paul op pad om klanten te enthousiasmeren voor de mooie oplossingen die wij met technologie kunnen brengen.

Grote familie

Voordat ik bij 2source4 terechtkwam, werkte ik bij een grote IT-speler. Ik heb er enorm veel geleerd, maar op een gegeven moment was ik elke dag hetzelfde aan het doen en dat ging me tegenstaan. Ik wilde iets anders en dat lukte daar niet. Via via kwam ik in contact met 2source4 en dat was een schot in de roos. Vanaf dag één kreeg ik het volledige vertrouwen van iedereen. Hier is wél veel ruimte om te groeien. Bovendien kan ik zijn wie ik ben, het voelt hier als een familie. Iedereen helpt elkaar en iedereen is gemotiveerd. Chagrijnige mensen zul je hier niet snel tegenkomen.

Potentie

Ik werk voor een werkgever, maar het voelt echt alsof je voor je eigen onderneming werkt. Je hebt een stem hier, als je iets vindt, roep het. Je wordt niet alleen gehoord, er wordt ook nog iets mee gedaan. Dat zei Jurgen al toen ik hier kwam solliciteren, maar of dat werkelijk zo is, dat moet je maar afwachten. Het was best spannend om na 13 jaar zo’n switch te maken, maar ik heb geen moment spijt gehad. Ik werk hier inmiddels bijna vier jaar en het voelt al vier jaar als een reis. Mijn wens was om van een meer technische functie door te groeien naar een meer inhoudelijke functie. Ik wilde graag leren hoe ik projecten van a tot z kan begeleiden. Die ruimte heb ik hier. Inmiddels doe ik meer dan ik me vier jaar geleden voor had kunnen stellen en ik voel dat er nog veel meer potentie in me zit. Ik hoop dat ik over vijf jaar nog steeds dingen doe die ik me vandaag nog niet voor kan stellen. Met alle ruimte en mogelijkheden die ik krijg, denk ik niet dat ik bij 2source4 snel vast zal lopen.

Groene vingers

Als ik niet aan het werk ben, doe ik graag leuke dingen met mijn vriendin – correctie: mijn verloofde! Even naar de stad, een restaurantje pakken, heerlijk. Als mijn vriendin druk is, kruip ik ook graag achter de computer. Soms is dat werk gerelateerd, maar ik vind het ook heel leuk om ons huis smart te maken. Slimme lampen, slimme speakers, dat soort dingen, daar kan ik zo een dag in verdwalen, heerlijk. Sinds we in Almere wonen, hebben we ook een ruime tuin. Ik heb – nog steeds – geen groene vingers, maar ik merk wel dat rommelen in de tuin ontspannend werkt.

Meer weten?

Ook zin gekregen om te werken in een team waar direct, open, eerlijk en afspraak is afspraak centraal staan? Kijk dan eens bij onze vacatures. Wie weet zit er iets voor je tussen!

Meld je aan!

Gerelateerde posts

Vind je kopiëren en plakken ook een handige functie? Wist je dat deze...

Niels Dusault
27-2-20 13:41

Corona heeft de wereld flink opgeschud en niet per se in positieve...

Jilles van den Bosch
19-5-22 16:30

In deze blog vertelt Jan-Willem van der Wal, projectmanager, over...

Jan-Willem
22-9-22 8:15