Home » Blog » Mimecast en 2source4 gaan samenwerken

Mimecast en 2source4 gaan samenwerken

Bunschoten-Spakenburg / Londen 20 juni 2017

2source4 gaat samenwerken met Mimecast en zo cyber resilience voor organisaties die Office 365 gebruiken verder te verbeteren. De thema's Continuïteit, Security en Archivering staan daarbij centraal.

Continuïteit, Beveiliging en Archivering van Office 365

Mimecast is een centraal beheerde cloud oplossing voor Continuïteit, Beveiliging en Archivering van Office 365. Mimecast, bekend als een wereldwijde leider op het gebied van cyber resilience voor e-mail is gemaakt voor de cloud en helpt duizenden organisaties bij het beheersen van de risico's die aan e-mailen kleven.

Targetted Threat Protection

De Targetted Threat Protection van Mimecast biedt een extra beveiliging over Office 365 zodat phishing, malware, virussen, ransomware worden tegengehouden. Denk aan slimme technologieën om ook URL’s en bijlagen te controleren voor ze zijn bezorgd. Met Mimecast realiseert 2source4 een betrouwbaar archief (volledige compliant e-discovery). Het maakt niet meer uit als gebruikers de eigen mailberichten verwijderen, deze zijn al veiliggesteld in het archief. Andere functies zijn het versleuteld kunnen versturen van e-mailberichten en op een professionele en veilige manier grote bestanden met andere kunnen uitwisselen waar WeTransfer vaak gebruikt wordt (feitelijk een security breach).

Ernst Veen, Product Manager van 2source4:
“Het partnership met Mimecast sluit wat mij betreft fantastisch aan op Office 365. Office 365 is een krachtig platform met samenhangende oplossingen waaronder e-mail. Het gebruik hiervan neemt vele voordelen met zich mee waaronder een kostenbesparing. Door Exchange Online in Office 365 (of een on-premisse Exchange omgeving) te complementeren met Mimecast ontstaat het beste van beide werelden."

Lisette Sens, European Partner Director van Mimecast:
“Wij vinden het fantastisch dat 2source4 vanaf vandaag onderdeel is van onze Mimecast community en voortouw neemt om email veiliger te maken voor haar klanten.”

Sander Teunissen, Channel Sales Manager Benelux van Mimecast:
“De samenwerking tussen 2source4 en Mimecast biedt klanten echte toegevoegde waarde”. Reeds zeer succesvol met Microsoft Office365 en daar waar Microsoft stopt gaat Mimecast verder. Ik kijk dan ook uit naar een succesvolle en fijne samenwerking met het team van 2source4.”

Over 2source4

2source4 is met 60 medewerkers een gemiddelde ICT-dienstverlener met innovatieve oplossingen op het gebied van Microsoft Azure, Microsoft Office 365, Business Intelligence, CRM, Security en Continuïteit. De strategische vendoren zijn Microsoft, HP, Hewlett Packard Enterprise en Mimecast. 

Over Mimecast

Mimecast (NASDAQ: MIME) maakt zakelijke  email en data veiliger voor wereldwijd meer dan 26,400 klanten en hun miljoenen medewerkers. Opgericht in 2003, Mimecast’s nieuwe generatie cloud-gebaseerde security, archiverings  en continuiteits diensten beschermen email en leveren tevens een unieke manier om email risk management beter te beheersen.

Download e-book

Meld je aan!

Gerelateerde posts

De voordelen voor jouw IT-infrastructuur op een rijtje In deel 1 van...

Jilles van den Bosch
18-6-20 17:48

Die vervelende reclame in je postvak, je herkent het vast wel....

Jilles van den Bosch
8-7-20 13:49

Het beveiligen of het veiligstellen van bezittingen is nooit een...

Luuk van den Ende
27-8-20 13:02