Samenwerken

Hoe je ook werkt, je ontkomt er niet aan: samenwerken. Hoewel je tevreden kan zijn over de huidige gang van zaken, blijft het verbazingwekkend hoe eenvoudig het soms kan zijn om er nog meer uit te halen! Samenwerken begint bij het maken van een verbinding; een gezamenlijk doel. Daarna wil je dat je een goede vastlegging van de samenwerking bestaat en het liefst 1 standaard voor iedereen inzetbaar.

Maar hoe doe je dat nou? Het begint volgens ons met 3 basisvragen:

  • Hoe zorg je dat mensen binnen de organisatie met elkaar in contact komen?

  • Hoe houden we controle over de gegevens die worden uitgewisseld?

  • Hoe zorgen we dat het samenwerken over de gehele organisatie efficiënt verloopt?

Vanuit die basisvragen komen handvatten. Die handvatten kunnen per organisatie verschillen, maar om het voor jou duidelijk te maken hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt waarin Teams van Microsoft wordt gebruikt.

 

Meld je aan!

achievement-3408115(2)

"Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships." – Michael Jordan

Waarom Microsoft Teams?

Natuurlijk zijn wij een Microsoft partner en kan het logisch zijn dat wij het aanbieden, toch is ons enthousiasme niet vanzelfsprekend. Na een testperiode van een paar maanden zijn wij overtuigd geraakt van de veelzijdigheid, kracht en simplisme van Teams. Het is 1 plek waar alles samenkomt in een helder en duidelijke applicatie.

Wat is Teams?

teams 2019Teams is een samenwerkingshub inclusief chat & meeting mogelijkheden waarin gesprekken, documenten en diverse productiviteitstools samenkomen in één omgeving. Een samenwerkingshub kan worden gezien als de centrale plek waar meerdere diensten, documenten en mensen samenkomen.

Microsoft Teams is een oplossing die jouw collega’s en contactpersonen digitaal bij elkaar brengt. Jullie zijn met Teams in staat met elkaar samen te werken en te communiceren alsof je bij elkaar aan het bureau zit. Met Teams is het mogelijk om via spraak, video of chat met elkaar en externe te communiceren. Alle documenten en bestanden die nodig zijn komen rechtstreeks uit de eigen bibliotheek in bijvoorbeeld SharePoint.Jouw digitale werkplek waarbij je mensen op een andere manier betrekt.

Documenten, afspraken, bestanden en collega’s binnen handbereik! En dat is nog niet alles, het is zelfs mogelijk om de planning van operations of productions in Teams op te nemen. Jouw collega’s zijn zo in staat, om in één systeem, altijd en overal over de benodigde informatie te beschikken.

Meer weten? Meld je dan hier aan!

Teams Whiteboard

Live vanuit Inspire! Microsoft laat nog maar eens zien dat Teams de toekomst is. In de onderstaande video is een gave nieuwe feature te...

Niels Dusault
16-7-19 23:32

HR - Koppel medewerkers met Icebreaker

Connectie Eén van de factoren waar wij, mensen, blij van worden is om betrokken te zijn en om te ervaren dat anderen weten wie jij bent. Om...

Maurits Vlasman
22-10-19 12:47

Microsoft Teams Pro licentie… het zal toch niet?

Microsoft kondigde recent een Teams Pro licentie aan.   Zoals vast vele anderen dacht ik eerst "Oh jee, het zal toch niet zo zijn...

Maurits Vlasman
17-2-21 17:56